"
Menu
Your Cart

Συμβουλές RSS Feed

26 Ιαν Ύπνος σε ένα λεπτό
0 590
Τα 4 κόλπα των ειδικών για γρήγορο και εύκολο βραδινό ύπνο!   Οι εμπειρογνώμονες του ύπνου έχουν βιώσει από αυτό που περνάτε. Τι κάνουν λοιπόν όταν έχουν αϋπνίες ; Εδώ είναι μερικά κόλπα για τον ύπνο από τους ίδιους τους ειδικούς: Μυϊκή χαλάρωση Η σωματική ένταση μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιους...
07 Οκτ Συμβουλές σε γονείς
0 418
Το έντονο φως που εκπέμπουν οι οθόνες των tablets, υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων μπορεί να επηρεάσουν την ορμόνη μελατονίνη που ρυθμίζει τον ύπνο των παιδιών και των ανθρώπων γενικότερα. Ξέροντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εφήβων χρησιμοποιεί μια από τις πιο πάνω συσκευές, τουλάχιστον..
21 Δεκ Γιατί ο καλός ύπνος βελτιώνει την υγεία µας
Vicky 0 933
Γιατί ο καλός ύπνος βελτιώνει την υγεία µας !!!   Τoυς τελευταίους μήνες βιώνουµε µια πρωτόγνωρη για όλους µας κατάσταση, η οποία έχει επηρεάσει σηµαντικά την καθηµερινή µας ρουτίνα, έχει διαταράξει τον βιορυθµό µας και µας έχει προσθέσει άγχος. Το αποτέλεσµα είναι πολλοί από εµάς να έχουν χάσει τ..
03 Ιουλ Άμεση η σχέση ύπνου με την ποιότητα ζωής
0 946
Άμεση η σχέση ύπνου με την ποιότητα ζωής Ο ύπνος είναι μια σημαντική φυσιολογική  διαδικασία αναζωογόνησης του οργανισμού, απαραίτητη για τη σωματική και διανοητική υγεία του ανθρώπου. Η αϋπνία και οι άλλες διαταραχές του ύπνου μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη μνήμη, τη μάθηση, το καρδιαγ..
01 Νοε Είναι σωστό να κοιμάται το παιδί στο κρεβάτι των γονιών του
0 1359
Είναι σωστό να κοιμάται το παιδί στο κρεβάτι των γονιών του;   Πολλά παιδιά δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα ή αρνούνται να κοιμηθούν στο δωμάτιό τους. Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι γονείς που αναρωτιούνται αν πρέπει να πάρουν το παιδί στο κρεβάτι τους. Σύμφωνα με την παιδοψυχολόγο Σοφία Ανδρεοπο..
25 Οκτ εφηβοι και υπνος
0 8499
    ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ : ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ   Οι ειδικοί ερευνητές ύπνου θεωρούν τους εφήβους να είναι μεταξύ των ηλικιών 11 έως 22.  Γεγονός είναι ότι χρειάζονται περισσότερο ύπνο. Ο ύπνος των νέων παιδιών έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές θέμα τα τελευταία χρόνια. Οι γονείς συχνά αναρωτ..
15 Οκτ 18 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον ύπνο σου!
0 2160
18 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον ύπνο σου!     Ο ύπνος στη φοιτητική ζωή είναι τόσο ιερός όσο και το άβατο στο Άγιο Όρος! Κοιμάσαι ώρες ατελείωτες, χάνεις την αίσθηση του χρόνου και δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που έχεις χάσει το φως του ήλιου από το να κοιμάσαι 12 και 13 ώρ..
12 Οκτ Γιατί ξυπνάμε κουρασμένοι
0 1062
Γιατί ξυπνάμε κουρασμένοι; Τρεις πιθανοί λόγοι.... Ο ποιοτικός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού ενώ εξίσου σημαντικό είναι να κοιμόμαστε τουλάχιστον οκτώ ώρες σύμφωνα με τους ειδικούς. Πολλοί άνθρωποι, όμως, ενώ έχουν κοιμηθεί αρκετές ώρες, ξυπνούν κουρασμένοι κ..
12 Οκτ Ύπνος: Αυτή είναι η καλύτερη στάση
0 1348
      Υπάρχουν φορές που ενώ έχουμε κοιμηθεί αρκετά, ξυπνάμε κουρασμένοι. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στην στάση στην οποία κοιμόμαστε. Κι ενώ η καλύτερη στάση για ξεκούραστο ύπνο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι ανάσκελα, τελικά το πως βολεύεται ο καθένας..
12 Οκτ Η σημασία του βραδινού ύπνου στην υγεία μας!
0 817
Η σημασία του βραδινού ύπνου στην υγεία μας! Για τους ενήλικες συνιστάται ο νυχτερινός ύπνος να μην είναι λιγότερος από 6 ώρες και περισσότερος από 9 ώρες Ο ύπνος είναι, σίγουρα, μία απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας του ανθρώπου, ωστόσο η έλλειψη του αποτελεί σύνηθες φαινόμενο της εποχής μ..
12 Οκτ Επτά σημάδια ότι το στρώμα μας χρειάζεται αλλαγή!
0 1467
Η σωστή ποιότητα και ποσότητα ύπνου αποτελεί απαραίτητο στοιχείο στην ενδυνάμωση του οργανισμού μας και στην διατήρηση καλής φυσικής και νοητικής κατάστασης, ώστε να είμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας. Ωστόσο σύμφωνα με την μελέτη Sleep in America π..
10 Οκτ Τα οφέλη του ύπνου στην υγεία που δεν είχατε σκεφτεί
Vicky 0 798
Ένας καλός ύπνος δεν συγκρίνεται με τίποτα… και φαίνεται πως τα οφέλη του για την υγεία μας είναι μεγαλύτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε.   Ο καλός και αρκετός ύπνος είναι αναγκαίος για την υγεία μας. Όλοι έχουμε περάσει άυπνες νύχτες, και τα ιδιαίτερα δύσκολα πρωινά που τις ακολουθούν. Δεν έχουμε ενέργεια..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)