Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
fb
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]

Ύπνος στα πούπουλα

Η vickystrom (ΒΙΚΥΣΤΡΩΜ), με την πολυετή πείρα στον χώρο της στρωματοποιίας από το 1958, τον κατάλληλο εξοπλισμό και το υπεύθυνο προσωπικό, επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά κατασκευής στρωμάτων και υιοθετώντας τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, είναι σε θέση να κατασκευάσει για εσάς μια σειρά στρωμάτων που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο!

Η vickystrom (ΒΙΚΥΣΤΡΩΜ) είναι η μόνη εταιρεία που επιτρέπει στους πελάτες την πρόσβαση στους χώρους κατασκευής στρωμάτων, ώστε να διαπιστώσουν και μόνοι τους την τήρηση προδιαγραφών του τύπου στρώματος που έχουν προεπιλέξει. Όσο για τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, που δεν θέλουν κάποιον τύπο στρωμάτων που η εταιρεία διαθέτει, με τις χρήσιμες συμβουλές των τεχνητών, μπορούν να δημιουργήσουν έναν δικό τους συνδυασμό υλικών κατασκευής στρωμάτων,  καλύπτοντας οποιεσδήποτε οικονομικές ή σωματικές απαιτήσεις σε πολύ δελεαστικές τιμές.

Δείτε τη σειρά προϊόντων μας σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά σας περιμένουμε να έρθετε από κοντά για να δοκιμάσετε και την αίσθησή τους.  Επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα  vickystrom (ΒΙΚΥΣΤΡΩΜ) και θα βρείτε σίγουρα αυτό που ζητάτε για το υπνοδωμάτιό σας.
 Προσφορές
Δεν υπάρχουν προϊόντα.