Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Φυτικό Βαμβάκι

Φυσικός ρυθμιστής της θερμοκρασίας ανάμεσα στο σώμα και το στρώμα.

 


 

Κοκοφοίνικας

Φυσικό προϊόν με ρυθμιστική ενέργεια υγρασίας Εξασφαλίζει την ανατομική συμπεριφορά του στρώματος.

 


 

Γιούτα

Φυτικός τάπητας για την τέλεια μόνωση των ελατηρίων απο το υπόλοιπο στρώμα.

 


 

Λάτεξ απο 100% φυσικό καουτσούκ

Υποαλλεργικό υλικό προσφέρει ανατομική συμπεριφορά και αντοχή στο στρώμα.

 


 

Lux

Αφρώδες ελαστικό που συνεισφέρει στην ανατομικότητα του στρώματος.

 


 

Αγνό Παρθένο Μαλλί

Συμβάλλει στο σωστό αερισμό του στρώματος και στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας του σώματος, ιδιαίτερα στους χειμερινούς μήνες.

 


 

Φερμουάρ

Σε όλους τους τύπους των στρωμάτων διαθέτουμε φερμουάρ, για την εύκολη εξακρίβωση της τήρησης των προδιαγραφών και της άριστης ποιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

 


 

Υφάσματα :

Για την κατασκευή των στρωμάτων μας, χρησιμοποιούνται υφάσματα ζακάρ βαμβακερά άριστης ποιότητας και αντοχής, όπως επίσης και ειδικά υφάσματα εμποτισμένα με aloe vera, που όλοι ξέρουμε τις θεραπευτικές του ιδιότητες και υφάσματα κατασκευασμένα με ίνες bamboo όπου έκει πλέον μπορούμε να μιλάμε για απόλυτα οικολογικά προϊόντα.

 


 

Καπιτονέ

 Καπιτονλε είναι η επεξεργασία του υφάσματος, που συντελεί στην τελική αίσθηση της επιφάνεις του στρώματος, άλλες φορές σε κανονικό και άλλες φορές σε αφράτο πάχος, ανάλογα με τον τύπο του στρώματος.

 


 

Ελατήρια Bonnel

Κλασικά ελατήρια φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία ανάλογα με το πάχος, τη διάμετρο και την πυκνότητα, διαμορφώνουν την ισχύ και την αντοχή των στρωμάτων.

 


 

Ελατήρια mini Bonnel

Ειδικά θερμικά επεξεργασμένα ελατήρια, απο ανοξείδωτο ατσάλι, μικρότερης διαμέτρου απο τα κλασικά και μεγαλύτερης πυκνότητας (192 τεμ./τ.μ.), δίνουν τη δυνατότητα μεγαλύτερης αντοχής του στρώματος και πολλαπλής στήριξης του σώματος.

 


 

Ελατήριο Pocket Spring

Ανεξάρτητα ελατήρια το καθένα τοποθετημένο στην δική του υφασμάτινη θήκη, με τη μέθοδο Pocket system, λειτουργούν ανεξάρτητα και υποχωρούν μόνο στα σημεία που δέχονται πίεση, προσφέροντας έτσι την απόλυτη σωστή στήριξη της σπονδυλικής μας στήλης (262 τ.μ. / τ.μ.)

 


 

Ελατήρια micro Pocket

Νεότερης τεχνολογίας  ελατήρια pocket spring, με πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα (488τεμ./τ.μ.), περίπου 1390 ελατήρια σε ένα διπλό στρώμα, προσφέρουν πολλαπλή στήριξη και μέγιστη ανατομική συμπεριφορά του στρώματος.

 


 

Ελατήρια nano Pocket

Ανεξάρτητα ελατήρια pocket spring χαμηλού προφίλ (u=8cm) και πυκνότητας (262 τεμ./τ.μ.), έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλο σκελετό pocket spring, δίνοντας έτσι μια τελείως ξεχωριστή αίσθηση στο στρώμα, από τη μια soft και απο την άλλη extra soft.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο