Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
fb
Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
Latex
Latex

Κορυφαία Επιλογή.

Tο στρώμα latex είναι εξοπλισμένο με πολλά και μικρά ελατήρια τύπου mini bonnel που προσφέρουν σκληρή εσωτερική ενίσχυση και απόλυτη στήριξη στη σπονδυλική σας στήλη.
Tτην επιφάνεια, η επένδυση από φυσικό καουτσούκ (latex) 2cm, σε συνδυασμό με τον κοκοφοίνικα και τη στρώση 100% φυσικού βαμβακιού, δημιουργούν την ελαστικότητα που χρειάζεται για να αγκαλιάσει τις καμπύλες του σώματός σας.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΑΛΑΚΟ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ)  |  ΣΚΛΗΡΟ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ)

 Body Fit
Body Fit

Aπόλυτη εφαρμογή

Body Fit: η απόλυτη εφαρμογή είναι η φράση που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο στρώμα.
H ανεξάρτητη σύγχρονη ανάρτηση σε συνδυασμό με τα πιο αγνά και φυσικά υλικά, όπως κοκοφοίνικα, φυσικό καουτσούκ (latex) 2cm και 100% φυσικό βαμβάκι, δίνουν τη δυνατότητα στο να προσαρμόζεται απόλυτα στο σώμα σας, να προσφέρει την κορυφαία ανατομική στήριξη, σε οποιαδήποτε θέση βρεθείτε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, παρέχοντάς σας την τέλεια ξεκούραση!


ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΡΙΟStraight Form
Straight Form

Aνεση και Oικονομία.

Η σειρά Straight Form η οποία ανήκει στα πλήρες ανατομικά στρώματα με σκελετό ανεξάρτητων ελατηρίων pocket spring, αφρώδες υλικό lux 2cm και 100% φυσικό βαμβάκι, προσφέρει την ανατομική εφαρμογή ενός πλήρες ανατομικού στρώματος σε οικονομικότερ
η λύση.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΡΙΟ

 Soft
Soft

Απαλή Επιλογή

Το ορθοπεδικό στρώμα Soft αποτελείται από αραιής σύνθεσης ελατήρια, γιούτα και 100% φυσικό βαμβάκι παρέχοντας την πιο απλή και οικονομική λύση.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΑΛΑΚΟ

 Natural
Natural

Natural: Η λέξη nature (=φύση) είναι η μόνη που μπορεί να χαρακτηρίσει τον συγκεκριμένο τύπο στρώματος.
Με οικολογικό υλικό από φυσικό καουτσούκ (latex), το natural είναι το στρώμα για εσάς που θέλετε  να απολαμβάνετε στον ύπνο σας κορυφαία ανατομική συμπεριφορά σε συνδιασμό με τα αγνότερα, φυσικά, άριστης ποιότητας και αντοχής υλικά.

Το natural διατείθεται σε δύο τύπους:
Επτάζωνο, με διαβάθμιση σκληρότητας σε επτά σημεία.
Δύο όψεων,  με διαφορετική σκληρότητα σε κάθε πλευρά.

Επίσης διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα (ύφασμα πλενόμενο).

 

 

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΑΛΑΚΟPerfect Sleep
Perfect Sleep

Τεχνολογία & Ύπνος
Όταν η τεχνολογία συναντάει τον ύπνο, τότε εμείς έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε τη σειρά στρωμάτων perfect sleep. H έξτρα άνεση και η τέλεια ανατομική στήριξη που μας προσφέρει αυτός ο τύπος στρωμάτων, βασίζεται στην νέα τεχνολογία ελατηρίων micro pocket, που παρέχουν στο σώμα μας πολλαπλή στήριξη κατά την διάρκεια του ύπνου, σωστή θέση της σπονδυλικής μας στήλης, απόλυτη εφαρμογή του στρώματος στο σώμα μας, δίνοντας σε εμάς την αίσθηση του αγκαλιάσματος και της ξεκούρασης και στο στρώμα μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεα ζωής, αφού το βάρος μας μοιράζεται σε πιο πολλά ελατήρια.

Με επένδυση latex 4cm (πολτό από καουτσουκόδεντρο), την πιο υγιεινή πρώτη ύλη στην στρωματοποιία, για ακόμα μεγαλύτερη ελαστικότητα στην επιφάνεια, που χαρίζει μια μονάδικη αίσθηση χαλάρωσης.

Σε συνδιασμό με τα υφάσματα που διαθέτουμε, από ίνες bamboo ή εκχύλισμα aloe vera, μπορούμε να μιλάμε με σιγουρία για έναν άνετο, ξεκούραστο και υγειινό ύπνο.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΜΑΛΑΚΟSpecial
Special

Τέλεια Αντοχή.

Tο στρώμα Special είναι το κορυφαίο σε ενίσχυση και σκληρότητα στην κατηγορία των ορθοπεδικών στρωμάτων.
Aυτό οφείλεται στην πολύ πυκνή σύνθεση ελατηρίων τύπου bonnel και στην τριπλή επένδυση φυσικών και αρίστης αντοχής υλικών, όπως κοκκοφοίνικας, γιούτα, και 10 % φυσικό βαμβάκι.

Iδανικό για εσάς που θέλετε ένα σκληρό ορθοπεδικό και μεγάλης αντοχής στρώμα.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΣΚΛΗΡΟClassic
Classic

Αίσθηση Άνεσης

Η σειρά ορθοπεδικών στρωμάτων Classic διαθέτει ελατήρια ημίσκληρης συμπεριφοράς, επένδυση κοκκοφοίνικα, μια λεπτή στρώση αφρώδες υλικού και 100% φυσικό βαμβάκι.
Αυτος ο τύπος είναι μια καλή και οικονομική επιλογή ορθοπεδικού στρώματος.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ  
Με τα επιλεγμένα: